question

Jeff K. avatar image
Jeff K. asked ·

Timeout trying to connect to Flume (connection used to work)

So I setup Business Transaction Feed to connect DT to Flume and Splunk. Initially the connection worked and we were seeing data. However, after about a day the data feed stopped. Now when I try to click the "test connection" button in DT, I get a 'failed to connect'. Checking in the server log I see a connection timeout. telnet from my dt server to the flume server shows that the flume server is up and running and the port is not blocked. Has anyone seen an issue like this before?

appmon6.5business transactionsplunk
10 |2000000 characters needed characters left characters exceeded

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 50.0 MiB each and 250.0 MiB total.

Jason B. avatar image
Jason B. answered ·

Hi Jeff,

Like Goran and yourself, I am also running into connection issues with the splunk plugin. Wondering if it may be version related (we are using splunk v7.0.2 and Dynatrace v7.0).

Any solutions or information related to solving this issue would be greatly appreciated.

Regards,

Jason

Share
10 |2000000 characters needed characters left characters exceeded

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 50.0 MiB each and 250.0 MiB total.

Goran S. avatar image
Goran S. answered ·

Hi Jeff,

Did you ever find a solution? I am running in to the same issue.

AppMon -> Splunk(flume) telnet is good.

Splunk(flume) -> AppMon telnet times out.

AppMon "test connection" times out.

Share
10 |2000000 characters needed characters left characters exceeded

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 50.0 MiB each and 250.0 MiB total.